Rekruttering

Rekruttere direkte eller leie inn en konsulent – vi tilbyr den løsningen som passer best for din bedrift. Vi vet at det skaper trygghet både for dere, oss og for våre kandidater. MultiMind tar ansvar for at jobben blir gjort.

I dagens jobbmarked er rekruttering en investering, og ansatte blir en stadig viktigere ressurs for bedriften. Det å finne de rette kandidatene, forsikre at kandidatene oppfyller de rette kompetansekravene og samtidig minimere risikoen for feil investering er vanskelig, men også vår ekspertise. MultiMinds bruker en rekrutteringsmodell som gjør våre tjenester de beste på markedet. Vi tar verdi i medfølelse og åpenhet. Og hardt arbeid.

Prosessen for å finne den beste personen for jobben kan variere avhengig av oppdrag og virksomhet. Men med en CV-bank som inneholder over 200 nye registrerte CV per måned, internasjonale foreninger, nettverk, jobbmesser, forelesninger, seminarer, search og headhunting, har vi alltid høy proaktivitet i alle prosesser.
Vår rekrutteringsprosess er mangfold sertifisert, noe som betyr at vi jobber aktivt og strategisk mot mangfold fra start til slutt.

PROFESJONELL OMTANKE

Våre kandidater blir behandlet på en profesjonell måte hvor personvern og kvalitet står i fokus. Uavhengig om det gjelder direkte rekruttering eller om det gjelder et konsulentoppdrag. Vi garanterer veiledning og kontinuerlig tilbakemelding på hvert steg i rekrutteringsprosessen – både for kunde og kandidat.

Rekruttering av sjef og spesialist

Med search og headhunting, bredt nettverk og sertifiserte rekrutteringskonsulenter for testing av IPU, Cut-e og UPP så er vi flinke til å rekruttere til de tyngre stillingene som har stor fokus på å lede multikulturelle grupper. Vi jobber alltid med et mangfoldperspektiv som skaper et høyt nivå av kompetanse og kulturell forståelse.

For mer informasjon om rekruttering av sjefer og spesialister ta kontakt med Shaun Ogden.