Shaun Ogden

– Det er utrolig viktig å jobbe proaktivt med mangfold, sier Shaun Ogden som jobber som Staffing og Recruitment Manager på MultiMind. Det gir store økonomiske fordeler for bedrifter men også store fordeler for samfunnet.

Da Shaun kom til Sverige i 1998 så startet han å jobbe som flyttegutt. Bra trening for lokalsinnet men ikke så bra på lang sikt med tanke på helse og lommeboken. Etter å ha jobbet som flyttegutt begynte han å jobbe som lærer i forretningsengelsk og som Key Account Manager for oversetting, språkprogram og interkulturell kommunikasjonsteknikk.

Shaun valgte å ta en svipptur tilbake til hjemlandet Australia hvor han jobbet som rekrutteringskonsulent i Sydney samtidig som han tok sin Masters. Men som nybakt pappa valgte han og familien å vende tilbake til Sverige. Her begynte han å jobbe med executive search, headhunting, lederutvikling og coaching.

Shaun er utdannet innen økonomi, psykologi og HR. Han liker variasjon, mennesker og business. Han kan ikke tenke seg noe som passer han bedre enn å jobbe med bemanning og rekruttering. Hele miksen av administrasjon, HR, rekruttering og tjenester er både kult, utfordrende og viktig, sier Shaun. Tempoet er høyt men på MultiMind setter vi pris på kvalitet både for kundene og for kandidatene.

Han ser store likheter mellom Australia og Sverige utenom årstidene. Noe han virkelig setter pris på med Norden er naturens vekslinger og forskjeller mellom lys og mørke. Som en Aussie er sport viktig og han følger med på kamper i cricket og rugby uansett når på døgnet de sendes på TV. Han surfer gjerne, han har faktisk funnet bra bølger både i Nynäshamn og på Gotland.

Shauns beste årstid står for tur for er det noe han virkelig liker så er det å plukke sopp, helst kantareller – Skogen gull finnes ikke i Australia, sier Shaun Ogden.

back