Nina Klemetti

– Den største utfordringen for den globale bedriften er å kunne samle inn og dele informasjon og samtidig lære seg å forstå hvordan systemet utvikles, sier Nina Klemetti, masterdataspesialist på MultiMind som er utleid til Ericsson.

Nina har studert teknikk og logistikk samt data- og systemvitenskap på Stockholms Universitet, og har jobbet med virksomhet innen kundeservice, legemiddel og livsmiddel. Men med hoved fokus på logistikk og produkter noe som alltid har vært den røde tråden.

I fire og et halvt år har Nina jobbet med prosess- og metodeutvikling av logistikkrelatert masterdata for Ericsson. Et selskap som hun kjenner til veldig godt fra før av.

Etter noen år hos Valio i Finland flyttet jeg hjem til Sverige og fikk jobb hos Ericsson, sier Nina. Hun ble hos Ericsson i 18 år hvor hun jobbet med alt fra varer mottak til utlevering så hun var godt kjent med alle prosessene.

Siden Ericsson har alt fra maskinvarer til programvarer og lisenser så må nylig oppkjøpte selskaper integreres i virksomheten. Som logistikere må man kunne håndtere sitasjoner ut fra ulike perspektiver. Det Nina likte mest med jobben var at ingen dag var den samme og at hun hele tiden lærte nye ting.
Mangfold for Nina handler om både kjønn, generasjon og kultur – vi må lære oss å kunne forstå hverandre uansett hvem vi er, hvor gamle vi er eller hvor vi kommer fra.

Mikset arbeidsplasser får en helt annen dimensjon, sier Nina som ser på jobben hos MultiMind som en sjanse for å videreutvikle seg selv hos ulike oppdragsgivere.

back