Sitat fra våre kunder

 

“MultiMind kan stoles på siden de har en dyp forståelse av organisasjoner og mangfold i tillegg til tidligere referanser fra fornøyde kunder. Gjennom all kontakt med MultiMind har deres personal hatt en dyp forståelse og satt seg inn i vår virksomhet, kommet med konstruktive forslag og input.
Sluttkandidatene gikk effektivt igjennom både intervjuer og tester og MultiMind holdt oss i hånden gjennom hele prosessen slik at våre kandidater fikk et bra inntrykk av oss. Selv om vi hadde 3 sluttkandidater hjalp de oss igjennom slik at vi virkelig kunne ta rett beslutning. De gjorde slik at vi klarte prosjektet.”
Niclas Carlsson, VD  Founders Alliance.

 

”MultiMind kan man stole på pga deres dype forståelse for organisasjoner og mangfold, i tillegg til referanse fra tidligere fornøyde kunder.”

Vi hjelper bedrifter å ta beslutning rundt de store spørsmålene innom for eksempel strategi og organisasjon. Klientene våre er blant de største bedriftene innen svensk industri. Oppdragene våre går ofte ut på å ”ta tempen på markedet” ved å utføre kvalifiserte markedsundersøkelser. Hva er det som avgjør kommende trender og som går igjen hos ulike bransjer? Det handler om kvalifiserte og gjennomtenkte spørsmål som må ligge til grunn for å hjelpe bedriften til å kartlegge langsiktige beslutninger. Vi gjennomfører disse undersøkelsene på mange ulike språk.
Dermed behøver vi kvalifiserte analytikere. Uten tvil får vi dette fra de medarbeiderne som vi leier inn fra MultiMind. Dette kan vi si med sikkerhet ettersom vi har brukt MultiMind siden de startet. Det sier vel alt? ”
Franck, amerikanskt managementkonsulent firma i Stockholm

 

“Av alle bemanningsbyråer er det kun MultiMind som har lykkes med å finne så bra administrative medarbeidere med nordiske kunnskaper.”

“Våre krav når det gjelder administrativt personal er at de skal ha SAP-og IT- kompetanse. Men de trenger ikke nødvendigvis å ha kunnskap eller erfaring innen vår bransje. MultiMind har gått langt over forventingene våre når det gjelder mennesker med kunnskap innen språk og forretningskultur fra våre naboerDanmark, Norge og Finland. Her har vi et stort behov noe som tidligere har vært et problem for oss. Men ikke nå lengre. Takket være MultiMind!”
Pia, HR sjef, Internasjonalt firma innen bioteknikk. 

 

”Vi leverer analyseinstrumenter og forsyninger til bedrifter og institusjoner som jobber med molekylbiologisk forsking.”

“Hele Norden, inklusivt Island, er vårt marked. Fra MultiMind får vi medarbeidere innen kundeservice og finans. Spesielt innen kundeservice så krever vi høye kunnskaper når det gjelder språk- og kultur for disse ulike landene. Jeg har gjennom årene brukt ulike bemanningsbyråer og må si at MultiMind skiller seg veldig ut fra de andre – på en positiv måte. De er spesielt flinke til å ta vare og utvikle sine konsulenter. Det gjør at de også gjør en bedre jobb hos oss. Det innebærer at alle tre parter er fornøyde med hva som blir utført; vi som kunde, den unike konsulenten og bedriften MultiMind. Til syvende og sist er det viktigste at bemanningsbyrået kan plukke ut rett person til rett plass. Og der er MultiMind.
Claes, Kundtjänstchef, Amerikanskt firma innenLife Science